Obavijest nadležnog školskog liječnika

Obavijest nadležnog školskog liječnika

Poštovani roditelji,

Za upis u srednju školu za pojedine smjerove vaša djeca trebaju mišljenje specijaliste školske medicine, za neke smjerove mišljenje specijaliste medicine rada, a za neke škole uopće ne trebaju zdravstvenu potvrdu. Molim vas da hitno pogledate za željena zanimanja vaše djece gdje je potrebito mišljenje školskog liječnika . Obzirom da ja neću raditi u srpnju kada se liste zaključaju, ja ću sada vašoj djeci dati unaprijed onoliko potvrda koliko će oni zanimanja prijaviti koja su u mojoj ovlasti,a učenik će naravno koristiti onu za zanimanje koje na kraju upiše,dok će druge baciti. To vidim sada jedinim načinom ,jer će inače vaše dijeti morati ići po potvrdu u Dubrovnik.

Svi osmaši iz OŠ Stjepana Radića trebaju se javiti u ponedjeljak 27.6. od 8-11 sati, osmaši iz OŠ Don Mihovila Pavlinovića  u utorak 28.6. od 8-11 sati, a osmaši iz osnovnih škola Opuzen,Kule norinske ,Otrić-soci i BIH u četvrtak 30.06. od 8-11 sati.

Ponijeti iskaznicu o cijepljenju i medicinsku dokumentaciju,ukoliko je učenik posjećivao nekog specijalistu unatrag 3 godine. Ponijeti i mišljenje tima za profesionalnu orijentaciju, ukoliko je učenik bio na procjeni. Obvezno i nalaz okuliste ukoliko nosi naočale.

S poštovanjem,

Asja Palinić Cvitanović,dr.med.

Spec.školske medicine

098285685

( molim , nemojte nazivati,pišite poruke radnim danom,hvala)

Facebook
Twitter