Predstojeći događaji u školi: „Dani otvorenih vrata“ u okviru Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju (16.-20. svibnja 2022.)

Ovogodišnji Europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju usredotočen je na teme zelene tranzicije i digitalnog obrazovanja u skladu s vizijom Europske unije.

Želeći pokazati koje sve vještine pruža strukovno obrazovanje i i osposobljavanje, naši nastavnici i učenici su osmislili cijeli niz događaja tijekom cijelog tjedna.

Program vam donosimo u nastavku:

16.5.2022.

Predstavljanje projekta „Učenje za budućnost“- sudjeluju učenici koji su išli na stručnu praksu u Irsku i nastavnica Simona Pavlović s početkom u 12:30h

17.5.2022.

„Radionica izrade suvenira od školjkaša“, organizira DUNEA zajedno sa Sveučilištem u Dubrovniku…pridružiti se mogu nastavnici likovnog, zainteresirani učenici ili kreativci koje to zanima s početkom u 11h.

18.5.2022.

  1. “ Kako s malo novca skuhati ručak? Imamo recept i za vegetarijance“-kulinarska radionica

2. Obilježavanje Međunarodnog dana Muzeja i u suradnji s Antičkim muzejom Narona učenici će predstaviti povijest plesa, od antike do danas

3. Turnir u stolnom tenisu (od 12:30h)

19.5.2022.

FIFA turnir u informatičkom kabinetu, ujedno i prilika da se učenici („osmaši“) upoznaju s novim zanimanjem-web dizajnerom s početkom u 12h.

20.5.2022.

  1. Učenici i nastavnici grade horizontalni vrt začinskog i ljekovitog bilja  od paleta. Učenike učimo pojmu recikliranja i kružnog gospodarstva (aktiv poljoprivrede)

2. Predstavljanje vježbeničkih tvrtki, kao i učeničke zadruge (aktiv ekonomista) u 12h

Facebook
Twitter