Sudjelovanje škole na Sajmu vježbeničkih tvrtki

This image has an empty alt attribute; its file name is logo.png

Ove godine naša škola sudjeluje u projektu Virtualni sajam vježbeničkih tvrtki. Učenici  4.b razreda: Marija Paponja, Milan Žderić i Nedo Babić pod mentorstvom profesorice Beti Kešina predstavljat će svoju vježbeničku tvrtku Medico d. o. o i natjecat će se sa 60 vježbeničkih tvrtki diljem Hrvatske. Želimo im puno uspjeha!

Sve informacije o projektu možete pratiti na Facebook stranici projekta https://www.facebook.com/Virtualni-sajam-vje%C5%BEbeni%C4%8Dkih-tvrtki-101006455348442 kao I na mrežnoj stranica projekta https://sites.google.com/…/virtua…/po%C4%8Detna-stranica.

Virtualni sajam vježbeničkih tvrtki je projekt namijenjen nastavnicima i učenicima srednjih škola iz poslovnog sektora Ekonomija, trgovina i poslovna administracija koji u sklopu svog programa provode predmet Vježbenička tvrtka. U sklopu ovog predmeta obvezno je provođenje sajma vježbeničkih tvrtki, a obzirom na rijetkost održavanja sajmova, financijske izazove kao i uvjete pandemije, eTwinning je idealna platforma za provođenje ovih aktivnosti. Cilj ovog projekta je omogućiti suradnju učenika diljem Hrvatske kroz kolaborativne aktivnosti, omogućiti jednake mogućnosti svim učenicima te razvijati digitalne i komunikacijske vještine učenika.

Facebook
Twitter