Poziv za sudjelovanje u Erasmus + projektu

POZIV za sudjelovanje u Erasmus+ projektu: „Ostvarivanje očekivanja međupredmetnih tema kroz stručnu praksu u agroturizmu“

POZIV za sudjelovanje u Erasmus+ projektu:

 „Ostvarivanje očekivanja međupredmetnih tema kroz stručnu praksu u agroturizmu“

2020-1-HR01-KA102-077317

Projekt „Ostvarivanje očekivanja međupredmetnih tema kroz stručnu praksu u agroturizmu“ obuhvaća mobilnost ukupno 16 učenika prvoga, drugoga, trećega i četvrtoga razreda zanimanja agroturistički tehničar na stručnu praksu  u Italiju, s ciljem unaprjeđenja stručnih znanja i vještina u području agroturizma, kako bi se po završetku srednjoškolskog obrazovanja mogli samozaposliti i razviti vlastite agroturističke ideje ili jednostavno poboljšati svoju konkurentnost na tržištu rada.

Stručnu praksu učenici će obavljati kod odabranih talijanskih poslodavaca koji se bave agroturizmom u Pistoiji i okolici, a prema programu koji je kreiran u suradnji s projektnim partnerom – Centro Studi “Cultura Sviluppo”.

Predviđeni termin mobilnosti je od 14. do 27. ožujka 2021., koji obuhvaća deset radnih dana odnosno 80 radnih sati, koji će učenicima biti priznati kao stručna praksa koju su dužni odraditi u Hrvatskoj.

Učenici su dužni dostaviti:

1.  Prijavni obrazac

2. Životopis u Europass formatu na engleskom jeziku (obvezno navesti: e-mail, broj mobitela, fotografiju, školu i opis zanimanja, jezične i digitalne vještine, eventualna posebna medicinska stanja)

3. Motivacijsko pismo na engleskom jeziku (ispunjava se online: https://tinyurl.com/yxmuyldh)

4. Suglasnost roditelja za sudjelovanje u projektu.

Učenici će svoje prijave dostaviti u tajništvo Škole najkasnije do 14. listopada 2020. Prijave koje ne budu sadržavale sve tražene dokumente, kao i prijave koje se predaju izvan roka, neće se razmatrati.

Pri izboru kandidata povjerenstvo će uzeti u obzir sljedeće kriterije: uspjeh u učenju, vladanje, izostanke, poznavanje engleskoga jezika. Izbor učenika ovisit će o njihovoj motivaciji i sklonostima za stjecanje stručnih kompetencija u agroturizmu, spremnosti za sudjelovanje u svim projektnim aktivnostima prije, tijekom i nakon mobilnosti. Prednost će se dati učenicima koji do sada nisu sudjelovali u sličnim projektima.  Za sva pitanja možete se obratiti voditelju projekta, prof. Josipu Jelčiću (jelcic.josip@gmail.com)

Facebook
Twitter