Dani mandarina 2018_2. Dan

Drugi dan manifestacije Dani mandarina_2018 obilježen je završavanjem instalacija od mandarina. 

Drugi dan manifestacije Dani mandarina_2018 obilježen je završavanjem instalacija od mandarina. U posjet su nam došli učenici, nastavnici i ravnateljica Osnovne škole Opuzen. Tete i djeca Dječjeg vrtića Opuzen organizirali su natjecanje za dječicu. Djeca, roditelji i tete Dječjeg vrtića Opuzen pripremili su razne proizvode s obilježjima mandarine koje smo uspješno prodali gostima i posjetiteljima škole. Gaming turnir u organizaciji Zvonimira Galova, uspješno se i neometano odvijao u informatičkoj učionici.

Za to vrijeme učenici 3.a razreda s nastavnikom Mijom Ćelićem pripremili su bogati ručak za 98 učenika Prirodoslovne škole Vladimira Preloga iz Zagreba koji su pristigli u Opuzen oko 15,00 sati. Nakon ručka, srednjoškolci iz Zagreba upoznali su Opuzen, smjestili se u hotel te se uputili u razgledavanje postava Arheološkog muzeja u Vidu. Ravnatelju Toniju Glučini zahvaljujemo što ih je primio van radnog vremena.

Kao šećer na kraju, organiziran je i uspješno odrađen Mandarina party u Crvenog patujka na opuzenskoj pjaci.

Više fotografija pogledajte na našem Fb-u ovdje….

https://www.facebook.com/pg/Srednja-poljoprivredna-i-tehnička-škola-Opuzen-144859825585627/photos/?tab=album&album_id=2304513549620233

Second day over J

Facebook
Twitter