Šahovski turnir_Dani mandarina

Na Šahovskom turniru koji je održan u sklopu manifestacije Dani mandarina, u petak, 7.10. sudjelovalo je 20 igrača i igračica, a postignut je sljedeći uspjeh.

Prvo mjesto osvojio je Filip Franičević iz Opuzena, drugo mjesto Marin Kljusurić iz Metkovića, a treće mjesto dijele Ante Juračić i Blaž Dominik Bakalar  iz Metkovića.

U kategoriji cura prvo mjesto osvojila je Valentina Šutalo, a drugo i treće mjesto Sanela Kadijević i Nives Bakić iz Opuzena.

Za pomoć u organizaciji turnira zahvaljujemo gospodinu Slavku Bakalaru koji je osigurao potrebnu šahovsku opremu te koji je uspješno vodio turnir.  Zahvaljujemo i članovima šahovskog kluba u Pločama te gospodinu Miri Filipoviću kao i svima ostalima koji su sudjelovali na turniru.

Organizacija ovog turnira je naš pokušaj da se privuku šahisti-hobisti i članovi šahovskih klubova te da se popularizira šah kao korisna mentalna igra.

Više fotografija možete pogledati na našef Fm profilu….

 

 https://www.facebook.com/Srednja-poljoprivredna-i-tehnička-škola-Opuzen-144859825585627/photos/?tab=album&album_id=1251498064921792

Facebook
Twitter