Gaming turnir_Dani mandarina

Na 1. Gaming turniru koji je održan u sklopu manifestacije Dani mandarina sudjelovalo je 14 timova, odnosno 28 igrača. Turnir je održan 7.10. u informatičkom kabinetu škole.

Pobjedu je odnio tim iz Metkovića u sastavu Josip Krešić i Davor Stanković. Drugi je bio tim iz Opuzena u sastavu dva Kristijana Odaka i Mušana, a treći su bli braća Volarević, Bepo i Nikola.
Za pomoć u organizaciji turnira zahvaljujemo učenicima Lukasu Glaviškiću i Zvonimiru Galovu koji su osmislili te logistički i znalački poduprli naš turnir. Nastavnik Mario Šutalo strpljivo je i pažljivo servisirao ždrijeb te bilježio rezultate.
Utakmice su bile zanimljivije i gorljivije od onih na derbijima Neretva- Neretvanac, a trajanje turnira bilo je neopisivo dugo… Zbog velikog interesa za turnir mislimo da je ovo tek prvi u nizu Gaming turnira koji će se održati u Srednjoj poljoprivrednoj i tehničkoj školi u Opuzenu.
Hvala svim igračima i gledateljima.

Više fotografija možete pogledati na našem Fb profilu….

https://www.facebook.com/Srednja-poljoprivredna-i-tehnička-škola-Opuzen-144859825585627/photos/?tab=album&album_id=1251549354916663

Facebook
Twitter