Istječe rok za prijavu obrazovnih programa u ljetnom upisnom roku

U srijedu, 6. srpnja 2016. u 12:00 sati zaključat će se liste prioriteta kandidata te će od toga trenutka razrednicima osnovnih škola biti omogućen ispis prijavnica za učenike njihovih razreda u izborniku Prijavnice. Prijavnice moraju potpisati kandidat i njegov roditelj/skrbnik te dostaviti razredniku do 8. srpnja 2016. godine u 15:00 sati, koji će to označiti u sustavu. 

VAŽNO! Samo kandidati za koje je u sustavu označeno da su predali potpisanu prijavnicu naći će se na konačnim ljestvicama poretka. 

Potpisivanjem prijavnice svi kandidati potvrđuju svoju stvarnu namjeru upisa u obrazovni program naveden u prijavnici. Aplikacija će kandidata automatski rasporediti na obrazovni program koji mu je najviše na listi prioriteta, a na kojemu prema broju bodova ulazi u upisnu kvotu.

Kandidati koji su ostvarili pravo na upis u program obrazovanja za koji je potrebna potvrda liječnika školske medicine  ili liječnička svjedodžba medicine rada su dužni u srednju školu donijeti navedene potvrde.

Datum zaprimanja upisnica i liječničkih potvrda je utorak i srijeda, 12. i 13. srpnja od 8,00 – 15,00 sati u Srednjoj poljoprivrednoj i tehničkoj školi, Trg Opuzenske bojne 5, Opuzen.

Facebook
Twitter