Završna konferencija projekta „Agroturistički inovativni menadžment“

U petak, 15. travnja u Zagrebu u Poljoprivrednoj školi održana je završna konferencija projekta “Agroturistički inovativni menadžment”.

Cilj Završne konferencije bio je predstaviti ostvarene rezultate i izraziti zahvalnost svim sudionicima koji su dali doprinos realizaciji projekta “AIM”.

Na završnoj konfereciji sudjelovali su ravnateljica Dragica Zadro, te nastavnici – članovi radne skupine projekta Maja Erak i Ivica Vištica.

Rezultate projekta predstavili su: 

– Ravnateljica Poljoprivredne škole mr.sc. Marica Berdik, mentorica projekta

– Dragica Vrgoč, dipl.ing., stručnjakinja za daljnji razvoj HKO-a predstavila je inovativni modul “Menadžment u agroturizmu”

– Prof.dr.sc. Ramona Franić, stručnjakinja za agropoduzetništvo predstavila je pomoćno nastavno sredstvo “Menadžment u agroturizmu”

– Stručna asistentica projekta Novka Tanijer, dipl.ing. predstavila je rezultate pilotiranja modula od strane radne skupine učenika. Isto su učinile i stručne asistentice iz partnerskih ustanova Vlatka Stranijik, dipl.ing. i Maja Erak, dipl.ing., predstavivši rezultate pilotiranja učenika iz Daruvara i Opuzena.

– Stručna asistentica Anita Salopek, prof. predstavila je e-menadžment i detaljnije pojasnila važnost stečenih vještina nastavnika i ravnatelja u području  e-učenja i korištenja MS Project-a.

U završnom djelu konferencije čestitke projektu i članovima projektnog tima izrazila je i Andrea Uroić Landekić, voditeljica Odjela za strukovno obrazovanje u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa.

Mi, kao Srednja poljoprivredna i tehnička škola se zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u projektnim aktivnostima: Josipu i Frani Milošu iz Vinarije Miloš, Marijani i Damiru Deaku, Vjekoslavu i Branku Proviću iz Hotela Merlot, učenicima 2.a i 3.a razreda i svima koji su na bilo koji način pridonijeli uspješnoj realizaciji projektnih aktivnosti.

Kroz organizaciju i provedbu projektnih aktivnosti u suradnji s projektnim dionicima ali i lokalnim agroturističkim poduzetnicima iz Doline Neretve osvijestili smo potrebu razvoja poduzetničkih kompetencija u sektoru agroturizma kao i pružili uvid u potencijal agroturizma kojim se obogaćuje gospodarska osnova te stvaraju uvjeti za očuvanje tradicijskih običaja, kulturne i povijesne baštine zavičaja.

Facebook
Twitter