Search

Predavanje o ekološkoj proizvodnji

 

U Hotelu Merlot, u utorak 2. veljače s početkom u 17:00 sati Srednja poljoprivredna i tehnička škola u suradnji s tvrtkom Biotechnicon organizira predavanje na temu EKO hrane.

U Hotelu Merlot, u utorak 2. veljače s početkom u 17:00 sati Srednja poljoprivredna i tehnička škola u suradnji s tvrtkom Biotechnicon organizira predavanje na temu EKO hrane, i to:

  1. Eko proizvodnja kao “dodana vrijednost” poljoprivrednim proizvodima
  2. Trendovi tržišta i proizvodnje eko hrane u Hrvatskoj i EU
  3. Poteškoće i prilike proizvodnje EKO hrane.

Predavanje će voditi Ana Marušić Lisac, predstavnica tvrtke Biotechnicon, kontrolnog tijela za nadzor ekološke proizvodnje.

Predavanje je otvoreno za sve koji žele doznati nešto više o ekološkoj proizvodnji.

 

Facebook
Twitter