Radionica u sklopu projekta AIM

U provedbi EU projekta „Agroturistički inovativni menadžment“ u periodu od 3. – 10. studenog odrađena je aktivnost 4.1. Razvoj i uvođenje inovativnog modula “Menadžment u agroturizmu” tj. izrada sadržaja s jasno definiranim ishodima učenja. 

Tijekom navedene projektne aktivnosti stručnjaci su u suradnji s radnom  skupinom i lokalnim gospodarstvenicima  održali 3 dvodnevne radionice, po jednu u Zagrebu, Daruvaru i Opuzenu u svrhu usuglašavanja potrebnih kompetencija i utvrđivanja ishoda učenja. Radionice su održane  3. i 4. studenog u Daruvaru, 5. i 6. studenog u Zagrebu te 9. i 10. listopada u Opuzenu.

Na radionici, koja je odžana 9. i 10. studenog u Opuzenu u Hotelu Merlot, sudjelovali su predstavnici Poljoprivredne škole u Zagrebu, nositelji projekta ravnateljica mr.sc. Marica Berdik i stručni koordinator projekta Ivica Marinić, dipl.ing., prof.dr.sc. Ramona Franić sa Poljoprivrednog fakulteta u Zagrebu, Dragica Vrgoč, dipl.ing.agr. stručnjakinja za razvoj Hrvatskog kvalifikacijskog okvira Agencije za strukovno obrazovanje, predstavnici Ekonomske i turističke škole iz Daruvara te Srednje poljoprivredne i tehničke škole u Opuzenu.

Radionici su prisustvovali i lokalni gospodarstvenici: gđa. Marijana Deak – Bonaca doo – Vila Stolovi, Marko Dominiković – Poljopromet doo i Josip Volarević – Rasadnik Prud, svi predstavnici vinogorja Komarna, nove agroturističke destinacije.

Uz spomenute, aktivnim sudjelovanjem prisustvovali su i predstavnici LAG Neretva.

Projekt se realizira u okviru poziva za dodjelu bespovratnih sredstava HR 3.1.14. Modernizacija školskih kurikuluma u strukovnim školama u skladu s Hrvatskim kvalifikacijskim okvirom i potrebama tržišta rada -faza II. Projekt financira Europska unija i to iz Europskog socijalnog fonda, a u okviru Prioriteta 3 Unaprjeđenje ljudskog kapitala u obrazovanju, istraživanju i razvoju – Operativni program „Razvoj ljudskih potencijala” 2007-2013. 

Više fotografija sa radionice možete pogledati ovdje….

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=945776252160643&id=144859825585627

Članak na LAG Neretva možete pogledati ovdje…

http://www.lagneretva.com/edukacije/item/563-radionica-menadzment-u-agroturizmu-9-i-10-studenog-hotel-merlot

Facebook
Twitter