Studijsko putovanje u Poljsku

U sklopu projekta „Agroturistički inovativni menadžment“ – „AIM“ čiji je nositelj Poljoprivredna škola Zagreb, a škole partneri Ekonomska i turistička škola iz Daruvara te Srednja poljoprivredna i tehnička škola Opuzen, 15 članova projektnog tima posjetilo je Poljsku. 

Studijsko putovanje trajalo je od 7.- 11. rujna. Našu školu su predstavljali ravnateljica Dragica Zadro te nastavnici Ivica Vištica i Maja Erak.

Kroz višednevni program prisutni su imali priliku upoznati rad  škole Wincenty Witos Upper-Secondary and Post-Gymnasium School Complex u Giebultowu nedaleko Krakova. Istog dana posjetili su i agroturističku farmu „We mlynie“, Ojcow nacionalni park i Prirodoslovni muzej u nacionalnom parku. U sklopu nacionalnog parka su i ribnjaci za uzgoj pastrve koju su prisutni imali priliku i degustirati uz pivo proizvedeno u kućnoj radinosti.

Aktivnosti predviđene za slijedeći dan bile su posjet tvrtci „Niemczewski Garden“ u Zielonki te posjet farmi u mjestu Beblo.

Uz svakodnevno razgledanje i upoznavanje Krakova učesnici su obišli i Wadowice, rodno mjesto pape Ivana Pavla II i rudnik soli Wieliczska koji nas je oduševio.

Više fotografija možete pogledati na našoj facebook stranici ovdje… https://www.facebook.com/media/set/?set=a.916901801714755.1073741908.144859825585627&type=3

 

Projekt se realizira u okviru poziva za dodjelu bespovratnih sredstava HR 3.1.14. Modernizacija školskih kurikuluma u strukovnim školama u skladu s Hrvatskim kvalifikacijskim okvirom i potrebama tržišta rada -faza II.

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda (ESF), a u okviru Prioriteta 3 Unaprjeđenje ljudskog kapitala u obrazovanju, istraživanju i razvoju – Operativni program „Razvoj ljudskih potencijala” 2007-2013.

 

 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter