Edukacija za razvoj e-learning sadržaja i korištenje IKT u nastavi

24. i 25. kolovoza 2015. u Poljoprivrednoj školi Zagreb u okviru AIM projekta,  održana je  Edukacija za razvoj e-learning sadržaja i korištenje IKT u nastavi. Edukacija je održala Snježana Šlabek iz tvrtke Cognita. 

U ugodnoj atmosferi škole domaćina Poljoprivredne škole Zagreb koja je nositelj projekta te škola partnera Ekonomske i turističke škole Daruvar kao i Srednje poljoprivredne i tehničke škole Opuzen, stručnim usavršavanjem nastavnici i ravnatelji  su stekli nova znanja i vještine koje će moći iskoristiti u svom budućem radu.

Našu školu predstavljali su ravnateljica Dragica Zadro i nastavnici Petar Nikolić i Maja Erak.

Nakon završetka druge faze projekta – opremanja učionica i instaliranje e- alata u praktičnu nastavu agroturističkog tehničara,  uslijedio je i treći element projekta – stručno usavršavanje nastavnika i ravnatelja svih škola uključenih u AIM projekt. Primjena stečenih znanja biti će u pripremi za klasična predavanja, korištenje tijekom nastave, osvježavanje znanja nakon nastave te predavanja na daljinu. 

Projekt se realizira u okviru poziva za dodjelu bespovratnih sredstava HR 3.1.14. Modernizacija školskih kurikuluma u strukovnim školama u skladu s Hrvatskim kvalifikacijskim okvirom i potrebama tržišta rada -faza II.

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda (ESF), a u okviru Prioriteta 3 Unaprjeđenje ljudskog kapitala u obrazovanju, istraživanju i razvoju – Operativni program „Razvoj ljudskih potencijala” 2007-2013.

 

 

 

Facebook
Twitter