Izlet u Zagreb

U sklopu vanučioničke nastave nastavnice Martina Glučina i Danijela Primorac organizirale su dvodnevni izlet u Zagreb. Raspored je bio prenatrpan tako da smo u ta tri dana (dva noćenja) uspjeli posjetiti:

1. Interliber – Sajam knjiga koji je za svoje 37. izdanje okupio do sada najveći broj izlagača – njih 250, a za usporedbu prošle godine je bilo 229 izlagača. Gužva na sajmu je bila ogromna što je pak znak da u eri elektroničkih medija knjiga još nije rekla svoju posljednju riječ….

2. Obilazak HNK pod stručnim vodstvom – U sklopu Noći kazališta već davno prije dogovorili smo obilazak Hrvatskog narodnog kazališta pod stručnim vodstvom. 

3. U galeriji Klovićevi dvori pod stručnim vodstvom posjetili smo izložbu Volim matematiku. Autor izložbe je Georg Schierschner, a cilj izložbe je pobuditi ljubav ili bar zanimanje za matematiku. 

3. U Arheološkom muzeju na Zrinjevcu posjetili smo Augusteum favissa prvu samostalnu tematsku izložbu Arheološkog muzeja Narona. Pregledali smo i izložbu Transparentna ljepota: staklo iz hrvatskih muzeja. 

4. Osim ovog službenog djela uspjeli smo obići i Muzej prekinutih veza, Gornji grad, Crkvu sv. Katarine, Roko, Maraschino i ostale klubove i kafiće…..:)

Galeriju slika možete pogledati na našoj facebook stranici….

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.756186907786246.1073741895.144859825585627&type=3

 

Facebook
Twitter